A NutriFood Keto 4 fázisa

Az elhízás óriási stresszt jelent a szívre, számos mozgásszervi megbetegedés okozója, és pszichoszociális zavarokhoz vezet. Ha Ön rendkívül motivált, és gyorsan, könnyen és biztonságosan szeretne fogyni, a NutriFood Keto programjai az Önszámára jelentenek megoldást.

Online kalkulátorunk segítségével segíthet kiválasztani a megfelelő fogyókúrás programot. Minden program 4 fázisból áll a hatékony fogyás biztosítása érdekében, és úgy terveztük, hogy segítsen átállni a NutriFood Keto fogyókúráról a táplálkozásilag kiegyensúlyozott étrendre. A kívánt célsúly eléréséhez a jojó-effektus nélkül javasoljuk, hogy az alábbi 4 fázist mind a 4 fázist teljesítse.

NutriFood Keto fehérje diéta támogatója

A pozsonyi orvosi karon szerzett diplomát 1986-ban. Belgyógyászati, valamint cukorbetegség és anyagcserezavarok szakvizsgával rendelkezik. Fekvőbeteg diabetológusként dolgozik az Academician L. Dérer Kórházban. Szakterülete a táplálkozás, az anyagcserezavarok, az elhízás, az endokrinológia és a cukorbetegség. Ő a NUTRI FOOD PLAN csökkentési és táplálkozási programok orvosi szakértője.

MUDr. Katarína Černá, MHA, MPH, MBA

diabetológus, belgyógyász, a NUTRI FOOD PLAN orvosi szakértő garanciavállalója

A NutriFood Keto diéta 1. fázisa

Mikor kezdjem el a diétát?

A súlycsökkentésről az egészségi állapotod és a személyes érzéseid eredményei alapján kell gondolkodnod. Az elhízás óriási stresszt jelent a szívre, számos mozgásszervi megbetegedés okozója, és pszichoszociális zavarokhoz vezet.

Az első fázisban, ha Ön legfeljebb 80 kg súlyú, napi 4 adag NutriFood Keto magas fehérjetartalmú ételt kell fogyasztania, 80 kg feletti súly esetén pedig napi 5 adagot. Az első fázis egy nagyon alacsony kalóriatartalmú diéta, ahol a normál étrendet teljesen felváltják a NutriFood Keto élelmiszerek, amelyek korlátlan mennyiségben kombinálhatók fehér és zöld zöldségekkel.

Az étrend 1 fázisa

  • A program hosszának kiszámításakor 1. fázisban, a BMI-kalkulátor segít Önnek.
  • Gyorsan és könnyen fogyhatsz, ha naponta 4-5 NutriFood Keto terméket (súlytól függően), valamint egy multivitamin komplexet fogyasztasz.
  • Legalább 2-3 liter folyadék fogyasztása ajánlott.
  • Az összes engedélyezett étkezés, étel és ital az alábbiakban szerepel.

Adagok száma

80 kg-ig: 4 adag NutriFood Keto

80 kg felett: 5 adag NutriFood Keto