Miss Szlovákia döntős Natália Lopasovská: Lopas Lopasová: A mozgás számos jótékony hatással van a szervezetünkre

A mozgás minden bizonnyal az egészséges életmód alapvető része. A fizikai aktivitás segít nekünk a rossz energia, a stressz levezetésében, és számos előnnyel jár.

Natália, aki a MISS TOP CONDITION kategóriában fog versenyezni a szavazatokért, az egészséges életmódra motiválná Önöket azzal, hogy felsorol néhányat a testmozgás előnyei közül. A fizikai aktivitás számos előnnyel jár szervezetünk számára, védi a szív- és érrendszerünket, szabályozza a vérnyomást és javítja a szívműködést.

A mozgásnak megfelelő intenzitásúnak, gyakoriságúnak és időtartamúnak kell lennie. Önön múlik, hogy milyen típusú gyakorlatot választ és iktat be a napi rutinjába. A megfelelő intenzitású fizikai aktivitás vagy rendszeres testmozgás segít csökkenteni vagy fenntartani az optimális testsúlyt. Számos tanulmány arra utal, hogy a magasabb szintű fizikai fittség jelentős hatással van a megbetegedési kockázat csökkentésére%3A%%22%%22%%22%.3000000119209%7D

A rendszeres testmozgás javítja a memóriát és más kapcsolódó kognitív agyi funkciókat. A fizikai aktivitásnak antidepresszáns hatása is van, mivel a testmozgás során endorfinok – a boldogsághormonok – szabadulnak fel a szervezetben.

Említettünk néhány olyan előnyt, amely arra késztethet minket, hogy bármilyen fizikai aktivitást beiktassunk a napi rutinunkba. Ezeket az előnyöket Natália is osztja, aki úgy véli, hogy ez rákényszerít minket arra, hogy a mozgást beillesszük a mindennapi tevékenységeink közé.

És mi az az 5 dolog, amit Natália szeret, és ami nélkül nem tudja elképzelni az életét?


fonat fonása
Mivel most nyáron is fonok fonatokat és különböző frizurákat készítek kanekalonnal, nem tudom elképzelni, hogy ne csináljam, mert boldoggá tesz, ha látom, hogy utána milyen boldogok a babák – ilyenkor én is boldog vagyok ❣️Milujem.

MOVEMENT
A hetemet természetesen nem tudom elképzelni testmozgás nélkül – egy séta a természetben vagy edzőteremben/edzés/korcsolyázás -, ez kikapcsol.

KUTYA
Négylábú társam, Bondy, nélküle el sem tudom képzelni a hetemet – szinte mindig velem van.


FOOD
Imádom az ételeket, ezért ezt semmiképpen sem szabad kihagyni. Például egy ilyen piknik szusival a naplementében nem rossz választás a nyári hónapokban.

ZENE
És természetesen nem tudom elképzelni a hetemet jó zene nélkül.

A MISS TOP CONDITION kategóriában még mindig szavazhatsz a kedvencedre. Vegyen részt a szavazásban és nyerjen!

Fotó forrása:Miss Szlovákia, Natalia Lopasovska archívuma

Közösségi média

Legnépszerűbb cikkek

HÍRLEVÉL

Ne maradjon le a hírekhez, versenyekhez és promóciókhoz való exkluzív hozzáférésről. Jelentkezzen be!