ÉTELINTOLERANCIA

Napi gondjai vannak a fejfájással, kimerültséggel, annak ellenére, hogy több mint 8 órát alszik? Szenved hasi fájdalomtól, puffadástól, székrekedéstől vagy éppen ellenkezőleg, állandóan a WC-re rohanástól? Bőre száraz, pattanásokra hajlamos vagy a rendszeres ápolás ellenére ekcéma gyötri? Az ételintolerancia lehet az oka ezeknek és más egészségügyi problémáknak.

Az élelmiszer-intolerancia megnyilvánulásai

  • fejfájás vagy kimerültség az elegendő alvás ellenére
  • hasi fájdalom, puffadás, székrekedés vagy hasmenés
  • száraz bőr
  • akne
  • Ekcéma

IGG ANTITESTEK KIMUTATÁSA

SEPEA Elisa FOOD SCREENS Spec. IgG Foodscreen – Az élelmiszer-allergénekkel szembeni specifikus IgG antitestek enzimatikus kvantitatív immunológiai meghatározása emberi szérumban a ma elérhető legpontosabb és legátfogóbb laboratóriumi vizsgálat az élelmiszer-intoleranciára, amely az élelmiszerekkel szembeni specifikus IgG antitestek azonosítására szolgál kapilláris vérmintából. Egyszerre több mint 220 féle élelmiszertípust tesztelünk. A vizsgálat során immunpróba-mikroarray technológiát alkalmaznak, amely ma a világon az egyik legpontosabb.

ÁTFOGÓ IGG ANTITEST VIZSGÁLAT

Biztonságos és pontos teszt, amely segít az emésztési problémák okának felderítésében. Tudjon meg többet. Egyszerűen, néhány csepp vérből, akár 220 féle élelmiszerrel szembeni intoleranciát is képes azonosítani.

Hogyan működik?

Vérminta az Ön véréből

Ehhez a vizsgálathoz csak az ujjbegy megszúrásával vett vérmintára van szükség. A vizsgálat ezért fájdalommentes és gyors.

Eredmények 21 napon belül

A vérmintát leveszik és a laboratóriumban feldolgozzák. Az ételintolerancia vizsgálatának eredményéről 21 napon belül értesítjük Önt.

1.

Az IgG antitestek mennyiségi meghatározása

Az ételintolerancia diagnosztizálása IgG antitest teszttel (ún. ételintolerancia/intolerancia), laboratóriumi ELISA módszerrel. Az UNION biztosító 70 euróval járul hozzá ügyfelei számára a fenti ételintolerancia vizsgálatok bármelyikéhez. A tüneteket kiváltó „triggerek” azonosításával megfelelő rotációs diétával tudjuk módosítani az ételintolerancia hatásának kiküszöbölése érdekében.

SEPEA ELISA ÉLELMISZER KÉPERNYŐK
SPEC. IgG FOODSCREEN
FOODTEST 22

Elisa FOOD SCREENS Spec. IgG Foodscreen FoodTest 22 – a legpontosabb laboratóriumi ELISA a 22 élelmiszer-allergénnel szembeni specifikus IgG félig mennyiségi meghatározására. Az élelmiszer-allergének tartalma megtalálható
itt.

85 €

SEPEA ELISA ÉLELMISZER KÉPERNYŐK
Spec. IgG
FoodscreenFoodTest 40

A legpontosabb laboratóriumi ELISA a 40 élelmiszer-allergénnel szembeni specifikus IgG mennyiségi meghatározására. Az élelmiszer-allergének tartalma megtalálható
itt.

140 €

SEPEA ELISA ÉLELMISZER KÉPERNYŐK
Spec. IgG
FoodscreenFoodTest 109

A legpontosabb laboratóriumi ELISA a 109 élelmiszer-allergénnel szembeni specifikus IgG mennyiségi meghatározására. Az élelmiszer-allergének tartalma megtalálható
itt.

293 €

SEPEA ELISA ÉLELMISZER KÉPERNYŐK
Spec. IgG
FoodscreenFoodTest 120

A legpontosabb laboratóriumi ELISA a 120 élelmiszer-allergénnel szembeni specifikus IgG mennyiségi meghatározására. Az élelmiszer-allergének tartalma megtalálható
itt.

360 €

SEPEA ELISA ÉLELMISZER KÉPERNYŐK
Spec. IgG
FoodscreenFoodTest 200

A legpontosabb laboratóriumi ELISA a 200 élelmiszer-allergénnel szembeni specifikus IgG mennyiségi meghatározására. Az élelmiszer-allergének tartalma megtalálható
itt.

400 €

SEPEA ELISA ÉLELMISZER KÉPERNYŐK
Spec. IgG
FoodscreenFoodTest 120

A legpontosabb laboratóriumi ELISA a 120 élelmiszer-allergénnel szembeni specifikus IgG mennyiségi meghatározására. Az élelmiszer-allergének tartalma megtalálható
itt.

320 €

2.

Food Detective - pontos élelmiszer-intolerancia teszt

Az ételintolerancia gyors diagnosztizálására egy egyszerű, biztonságos és pontos ételintolerancia teszt, az ún. A Food Detective™ alkalmas a specifikus IgG meghatározására 46 élelmiszer-allergén ellen, 85 € áron, gyors eredményekért mindössze 40 perc alatt. Ételdetektív – Az UNION biztosító nem járul hozzá az ételintolerancia vizsgálathoz. Az azonnali tesztelés ezen formájával kimutatható az élelmiszer-intolerancia ezekkel az élelmiszerekkel szemben:

Gabonafélék

Búza, durumbúza, kukorica, zab, rizs, rozs, glutén

Diófélék és hüvelyesek

Mandula, kesudió, brazil dió, dió, földimogyoró, kakaóbab, hüvelyesek (borsó, lencse, bab), szójabab.

hús

Marha, csirke, bárány, sertés

hal

Folyami halak (lazac, pisztráng), rákfélék (garnélarák, rákok, rákok, homárok, kagylók) Tonhal, fehér húsú halak (tőkehal, foltos tőkehal, sima lepényhal).

Zöldségek

Brokkoli, káposzta, sárgarépa, zeller, uborka, póréhagyma, paprika (piros, zöld, sárga), burgonya, paradicsom.

Gyümölcs

Alma, fekete ribizli, grépfrút, dinnye (ananászdinnye, görögdinnye), olajbogyó, narancs és citrom, eper.

Egyéb

Tojás (teljes), tehéntej, fokhagyma, gyömbér, gomba, tea, élesztő.

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel

Minden ember egyedi, ezért a fogyókúrás étrendet az ő igényeikhez kell igazítani. Tanúsított táplálkozási tanácsadóink az Ön számára testre szabják a NutriFood MRP programot, amely a NUTRI FOOD PLAN márkához tartozik.