ALENA GÁBOROVÁ

Előtte:

93.40kg

Utána:

71.10kg

Különbség:

22.3kg

„Fogytam anélkül, hogy éheztem volna, és minden ételnek jó íze volt!”

Merev volt a májam, fájtak az ízületeim, gyakran fáradt voltam. Még a vérnyomásom sem volt rendben.

A NUTRI FOOD PLAN kezelési programról Olga Hlásná reklámjából értesültem. Megkerestem őt, és elfogadtam az általa meghatározott csökkentési programot. Nem voltak éhségproblémáim. Az étkezéseimet fehér és zöld zöldségekkel kombináltam, amiből bevallom, korábban nem sokat ettem. Édességekkel kompenzáltam, amivel már nem volt problémám. Mégsem tagadtam meg magamtól a rudakat az egész csökkentési időszak alatt. Nagyon tetszett az epres és a kókuszos, de a csokoládés is.

Örülök, hogy alávetettem magam ennek a csökkentésnek, sokat tanultam Hlászné asszonytól a stabilizálásban az étkezésről, hogyan tudom tartani a súlyomat és mégis finomat enni. Időnként biztosan be fogok jönni mérlegelni és ellenőrizni a zsírtartalmamat.

Nagyon ajánlom a NUTRI FOOD PLAN csökkentő programot. Fogytam anélkül, hogy éheztem volna, és minden étkezésem ízletes volt, még olyan kiegészítőkkel is, mint a chips, vizes italok, húsleves, szeletek, Fit paszta rizs formájában. A fáradtságom elmúlt, a vérnyomásom javult, és a májvizsgálataim rendben vannak. És ami a legfontosabb, megtanultam inni !

Köszönjük Olga Hlásná kedves és segítőkész hozzáállását.

Üdvözlettel,

Alena Gabor