ALINA KOSTKA

Előtte:

56.40kg

Utána:

49.20kg

Különbség:

7.2kg

„Azt ajánlom minden fogyni vágyó embernek, hogy csikorgassa a fogát és tartson ki. Megéri.”

Csatlakoztam a „Fogyj le a NUTRI FOOD PLAN-nal és anyával ” versenyhez, mert anyukám szép eredményeket ért el a NUTRI FOOD PLAN fogyókúrás program befejezése után. Nagyon elégedett volt a programokkal. Szeretnék lefogyni a szülés előtti eredeti súlyomra, és talán még néhány kilóval többet is, és szeretném magam is kideríteni, hogy erős-e az akaratom, és hogy tényleg képes vagyok-e rá. Állította az ikrek anyukája, közvetlenül azelőtt, hogy elkezdett fogyni.

Régebben csak egy diétát követtem, az ún. Rizs. A diétának egy hétig kellett volna tartania, de én csak 3 napig bírtam, így az eredmények szinte nem is léteztek. Próbáltam fogyni a pékáruk korlátozásával és rendszeres testmozgással is, de az anyagcserém nem tudott beindulni. A fő célom az volt, hogy megváltoztassam az életmódomat, és elérjem az álomsúlyomat.

Az első vizsgálat után kissé meglepődtem, amikor a tanácsadó közölte velem, hogy a metabolikus korom 48 év, én pedig 33 vagyok. Elborzadtam, de elhittem, mert már így is fáradtabbnak és energiátlannak éreztem magam evés után. A vizsgálat nagyon kellemes környezetben zajlott. A magasságra, testsúlyra és életkorra vonatkozó alapvető személyes adatok megadása után megmérték a testméreteimet, majd átmentünk a speciális mérlegre, amely a zsír-víz arányt, az anyagcsere-életkort és más fontos információkat mért, hogy a megfelelő fogyókúrás programot tudják nekem összeállítani. Természetesen bemutatták a termékeiket, és olyan kombinációkat választottunk, amelyek tetszettek és ízlettek. És sok mindentől eltiltottak! Azonban vegyes érzéseim voltak. Egyrészt részben csalódott voltam az eredményeim miatt, másrészt viszont izgatott voltam a vízió miatt, amit meg akartam valósítani, és el akartam érni a kívánt súlyomat. Úgy éreztem, hogy a tanácsadóm és én abszolút egy hullámhosszon voltunk ebben a kérdésben, és azzal az elhatározással távoztam, hogy véghezviszem, amit szintén neki köszönhetek.

-7.2kg két hónap alatt!

Az elvárásaim végül teljesültek, és még a célomnál is többet fogytam. Sokkal egészségesebbnek, szebbnek és szabadabbnak érzem magam a testemben és a ruhaválasztásban is. Annak ellenére, hogy elértem a célsúlyomat, továbbra is kalóriaszegény étrendet fogok tartani, hogy megtartsam a súlyomat. Továbbra is használni fogok néhány NutriFood élelmiszert, mivel ez nagyon kényelmes számomra, mint ikrek anyukája.

Azt ajánlom minden fogyni vágyó embernek, hogy csikorgassa a fogát és tartson ki. Megéri.

Sok szerencsét neked

Alina Kostka