ANDREA BUJNOVÁ

Előtte:

109.50kg

Utána:

85.00kg

Különbség:

24.5kg

„Mindig is szerettem enni, de többet, mint amennyit kellett.”

Elkezdtem edzeni és átállítottam az étrendemet. Körülbelül 9 kg-ot sikerült leadnom. Sajnos volt egy térdsérülésem, amit műtét követett, de a felépülés után nem tudtam rávenni magam, hogy visszatérjek a korábbi rendszeremhez és egészséges életmódomhoz. Olyan könnyen fogytam. Akkoriban a barátom édesanyjától megtudtam, hogy a NUTRI FOOD PLAN diétáról. . Nagyszerű eredményeket láttam vele, így biztos voltam benne, hogy működik. Úgy döntöttem, és én is belevágtam.

5 hónapja vagyok egy fogyókúrás programban, és kiváló -24,5 kg-ot fogytam. Az elején nagy változás volt számomra, az eddigi étrendemet NutriFoodra cseréltem. Amikor azonban jöttek az első eredmények, és a kilók elég gyorsan fogytak, azt mondtam magamnak, hogy most már nem hagyhatom abba. Fokozatosan a fogyásomat kezdték észrevenni a körülöttem lévők, és elkezdtem bókokat kapni, mint például „jól nézel ki!”. És ez még jobban motivált a fogyásban.

A program után egyszerűen csak a táplálkozási tanácsadóm ajánlásai alapján állítottam be az étrendemet, nem eszem túl magam, és mindent megeszem. Az egyetlen dolog, amire figyelek, hogy mennyit és mikor eszem, mert soha nem akarok úgy kinézni, mint korábban. De még nem vagyok teljesen a végén, mert az álomsúlyomnak még le kell jönnie, és ebben segít a NUTRI FOOD PLAN.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki mindig kihozta az édességet az asztalra, miután elmentem. De legfőképpen köszönöm a táplálkozási tanácsadómnak a nagyszerű hozzáállását, tanácsait és támogatását a fogyás során. Egy szakértő felügyelete mellett egyértelműen könnyebb, egészségesebb és gyorsabb a fogyás.

Andrea Bujnova