ANGELIKA PÁLOVÁ

Előtte:

94.70kg

Utána:

66.90kg

Különbség:

27.8kg

„Túlsúlyos voltam, és magas vérnyomásom, alvási apnoém és meniszkuszszakadásom lett.”

Az első terhességemmel 30 kg-ot híztam, de fél év múlva visszatértem az eredeti súlyomra. Csak 19 éves voltam. 13 év után ismét teherbe estem, de nehezebb volt megszabadulni a felhalmozott kilóktól. És miután negyvenéves lettem, minden évben egyre kövérebb és kövérebb lettem.

Már nem tiszteltem magam.

Tudtam, hogy túlsúlyos vagyok, de nem vettem róla tudomást. Egészen addig, amíg az orvosom el nem kezdett figyelmeztetni. Magas vérnyomást, alvási apnoét és meniszkuszszakadást dolgoztam ki. A lábaim, a szívem, az egész testem szenvedett. Hallottam, hogy a barátom húga sokat fogyott. Hogy állítólag iszik néhány italt és kalóriaszegény ételeket, és még csak nem is kell edzenie közben. És így 16. 2018 áprilisában jutottam el Vadovičová asszonyhoz, aki a NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadója Nové Zámkyban és Pozsonyban – Petržalka.

Féltem, hogy „nem fogom megadni”.

Féltem, hogy nehéz lesz, de az első találkozás után tudtam, hogy egyáltalán nem lesz nehéz. A mérleg tűje megközelítette a 100 kg-ot. Csípő, derék, mell, hatalmas centiméterben. BMI index – első fokú elhízás. Még mindig gyógyszert szedtem a magas vérnyomásra, ezért a 2PLUS programba kerültem – három NutriFood-étkezés és 200 kcal szilárd táplálékbevitel. Elkezdtem rendszeresen reggelizni, uzsonnára fehér retket, karalábét, paprikát ettem, 6 óra után pedig nem ettem semmit. Betartottam az ünnepségeket, és őszintén követtem mindent, ahogyan azt kellett. Nem ettem sem süteményt, sem szeletet, sem alkoholt.

Meglepetésemre a fogyás egyre kisebb volt. Tele voltam energiával, egyáltalán nem voltam fáradt. Még egy orvossal is konzultálnom kellett a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek elhagyásáról, mert a vérnyomásom beállt. Az emberek felfigyeltek rám és megdicsértek. Mindenki azt kérdezte, hogyan csinálom. Másokat is motiváltam. Nem így történt – a ruhaméretem 50, 48-ról 38, 36-ra változott. Boldog vagyok, mert amellett, hogy lefogytam, megtanultam egészségesen táplálkozni is. Minden egészséges ételt főzök, süteményeket és tortákat sütök, de csak fitness vagy egészséges receptek alapján. És természetesen követem az ivási rendet. Rendszeresen mérlegelem magam, és kevesebb mint 3,5 hónap után elképesztő 68,6 kg-ra csökkentettem a súlyomat. Még nem edzek, mivel a térdműtéten vagyok túl, de remélem, hogy hamarosan használni tudom az új futópadot, amit a férjemtől kaptam ajándékba.

Mindent köszönök Vadovics asszonynak. A segítségért, amit adott nekem, és nemcsak segített egészségesen lefogyni, hanem megtanított az egészséges táplálkozásra is. Köszönöm a családomnak a támogatást, különösen a lányomnak, aki szintén igyekszik velem együtt egészséges életet élni. Köszönöm a főnökömnek is, aki támogatott a munkahelyemen, és aki annyira motivált, hogy én is elkezdtem fogyni a NUTRI FOOD PLAN diétával.

Mindenkinek, aki egészséges módon szeretné csökkenteni a súlyfeleslegét, ajánlom a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programok használatát. Ez egy biztonságos étrend, amely nemcsak a megjelenésednek, hanem az egészségednek is jót tesz. De a legfontosabb, hogy először a fejedben rendezz el mindent, és akkor rögtön jobb lesz a magad érzése, és sokkal szebb lesz a világ.

Angelika