ANNA KRUPSKA

Előtte:

112.40kg

Utána:

99.80kg

Különbség:

12.6kg

„A NUTRI FOOD PLAN diéta megfelelt az elvárásaimnak, és a kilók nagyon gyorsan lementek.”

Amikor azonban másodszor is teherbe estem, és 7 évig szülési szabadságon voltam, a súlyom már lefelé tartott. A férjemmel saját vállalkozásba kezdtünk, és a vállalkozásból eredő stressz és a rendszertelen étkezés megviselte a súlyomat – elkezdtem hízni.

Súlyos csapást mért rám az élet!

Szeretett nővérem és anyám súlyos beteg volt. Anya később elvesztette a gyomorrákkal vívott harcát. Nagyon rosszul birkóztam meg ezzel a ténnyel, és akkoriban még pszichológushoz is kellett járnom. Antidepresszánsokat szedtem, és felszedtem 118 kg-ot.

Később voltak boldog pillanatok, például amikor a lányunk bejelentette, hogy férjhez megy. Esküvői anyukaként a legjobb formámat akartam hozni, és tenni akartam valamit a súlyfeleslegem ellen. De aztán jött az influenza, aztán a karácsony, és végül, amikor egy téli napon elkezdtem havat lapátolni a járdán – a hátam alja elgyengült, és a fogyásnak vége lett.

Aztán jött a nagyszerű hír a „Bájos vonal” versenyről, amelyre titokban beneveztem. El sem tudod képzelni az örömömet, amikor felhívtak, hogy engem választottak ki, és hogy a NUTRI FOOD PLAN fogy ókúrás programokkal fogyhatok egy táplálkozási szakember felügyelete mellett. Könnyek szöktek a szemembe a sok örömtől, és boldog voltam, hogy ilyen hatalmas esélyt kaptam arra, hogy leadjam a felesleges kilókat.

Első vizsgálatra a pozsonyi Esztétikai Orvosi és Fogyókúrás Klinikára jöttem, ahol a NUTRI FOOD PLAN központi klinika található. A súlycsökkentésem során végzett egyéb ellenőrzések később otthon – keleten – történtek. Az első vizsgálat eredményei nem voltak túl hízelgőek, ahogyan arra számítottam. Elhatároztam azonban, hogy leadom a felesleges kilókat, jobban fogok kinézni a lányom esküvőjére, és ami a legfontosabb, jobban fogom érezni magam, és teszek valamit az egészségemért.

A NUTRI FOOD PLAN diétától elsősorban azt vártam, hogy beindítja az anyagcserémet, és segít rendezni a saját gondolataimat a fejemben, és beállítani magam úgy, hogy a kilók valóban lekerüljenek. Ráadásul meg voltam győződve magamról, hogy becsületesen követni fogom a diétát, hogy minél több kilótól megszabaduljak. A NUTRI FOOD PLAN segítségével történő fogyásban azt értékelem, hogy a táplálkozási szakember irányít, elmagyarázza, mit ehetsz és mit nem, és folyamatosan szakmai felügyelet alatt állsz.

A családom büszke rám!

A diéta megfelelt az elvárásaimnak, és a kilók nagyon gyorsan lementek. A 2 hónapos NUTRI FOOD PLAN csökkentő program során sikerült nagyot fogynom – majdnem -13 kg-ot. A lányom büszke rám, és néha úgy érzem, hogy a férjem és a gyerekeim még jobban örülnek az átalakulásomnak, mint én. A körülöttem lévő emberek nagyon támogatnak, még most is, hogy úgy döntöttem, hogy folytatom a fogyást a NUTRI FOOD PLAN segítségével.

A NUTRI FOOD PLAN diétát mindenképpen ajánlom mindenkinek, aki gyorsan és egészségesen szeretne fogyni, és több mint 10 kg-ot szeretne leadni. A -13 kg-om eltűnt, nem is tudom, hogyan. Sokkal jobban érzem magam, nem kapok levegőt, és az ízületeimet sem érzem olyan nagy terhelésnek, mint korábban. Nagy előnye, hogy ezzel az étkezési móddal elegendő ételhez jutsz, és nem éhezteted magad, mint más diéták esetében. Az elkészítésük nagyon egyszerű, és őszintén mondhatom, hogy nagyon élveztem az összes NutriFood ételt. És ami a legfontosabb – ezzel a speciális étrenddel biztos voltam benne, hogy mindent megkaptam, amit kellett, és hogy a szervezetem megkapta a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb, a szervezet számára fontos anyagokat.

A személyes tapasztalataim után bármikor újra megtenném. És mivel nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, úgy döntöttem, hogy folytatom a diétát a NUTRI FOOD PLAN-nal. Nagyon fontos ebben a fogyókúrás módszerben a szakértő, aki tanácsot ad és felügyeli Önt a fogyás teljes időtartama alatt. Ráadásul, amit más diétákban nem talál meg, az a NutriFood táplálkozásilag kiegyensúlyozott élelmiszerei. Alacsony kalóriatartalmúak, fehérjében és rostban gazdagok, és ami a legfontosabb – alkalmasak egy egész napos étrend teljes értékű helyettesítésére. Hála nekik, a fogyás valóban gyors, mégis biztonságos és jótékony hatással van az egészségre.

Természetesen az a legjobb, ha egyáltalán nem hízik. De ha már vannak felesleges kilói, akkor a NUTRI FOOD PLAN diéta a legjobb megoldás.

Anna Krupská