ANNA LUTICOVÁ

Előtte:

77.00kg

Utána:

56.00kg

Különbség:

21kg

„Ma szeretem nézni magam a tükörben.”

A nevem Anna és 21 éves vagyok.

Az én történetem valamikor májusban kezdődik, amikor nagyon hezitáltam, hogy belevágjak-e ebbe a diétába, mert ez egy nagy lépés volt számomra. Tizennyolc éves koromtól kezdve komoly súlyproblémáim voltak. Nekem úgy tűnt, hogy még mindig ugyanazt eszem, és a kilók csak szaporodtak. Soha nem vettem észre, amíg végül el nem értem a majdnem 78 kg-os súlyt. Amikor májusban felálltam a mérlegre, még 70 kg volt, nyáron már 73 kg, és végül majdnem 78 kg-ig jutottam. Mondhatnád, hogy nem nagy ügy, de a 158 cm-es magasságommal… nagyon elborzadtam, mert már nem tudtam felvenni azokat a dolgokat, amiket szerettem, és amikor belenéztem a tükörbe, sokáig nem tudtam magamra nézni.

Ezen kívül az orvosok pajzsmirigy betegséget diagnosztizáltak nálam.

Azt hittem, hogy éppen ez a probléma okozta a nagy súlygyarapodásomat. Igen, talán ez is volt, és soha nem hittem el, hogy még fogyhatok és jól nézhetek ki. Májusban többször is kutattam fogyókúrás weboldalak után, amíg rábukkantam a NutriFoodra. Kíváncsivá tett, ezért többet is kutattam róla. Úgy döntöttem, hogy írok a táplálkozási tanácsadónak. Mivel Liptovský Mikulášból származom, a hozzám legközelebbi tanácsadó a zsolnai tanácsadó, Mrs. Stráňavská. Írtunk egymásnak, de végül úgy döntöttem, hogy még nem teszem meg ezt a nagy lépést, és várok a nyár végéig. A nyár után elfelejtettem és elfelejtettem. Minél tovább mentem, annál „nagyobb” voltam és folyamatosan fáradt. Nem akartam semmit sem csinálni. Néhány hónappal később újra eszembe jutott, és úgy gondoltam, hogy talán mégiscsak ki kellene próbálnom. Végül is, nem adok semmit a kísérletért, és a pénzt, amit a diétáért adnék, úgyis lényegtelen dolgokra költeném.

Az első néhány nap nagyon nehéz volt számomra, de utána jól ment. Nagyon gyorsan hozzászoktam az étkezés helyettesítéséhez. Nem volt mindig könnyű, de mindent megtettem, hogy őszintén kövessem, amit a táplálkozási tanácsadó tanácsolt, és végül sikerült. 56,1 kg-ra fogytam. Nagyon elégedett vagyok magammal, és mindenképpen folytatni akarom az új életmódomat. Új energiával töltődöm fel. Szeretek mozogni, ami korábban hihetetlenül megterhelő volt számomra, és megtanultam egészségesen táplálkozni is. Különösen az édességekre tanított meg, amikre manapság már nem is emlékszem. Korábban nagyon nehéz volt számomra, hogy még csak ne is gondoljak valami finomságra. Ma már a NutriFood szeleteket használom erre a célra.

És mi a csodálatos az egész diétában? Az, hogy most már szeretek magamra nézni a tükörben és mosolyogni 🙂 .

És mindezért köszönetet mondhatok a táplálkozási tanácsadómnak, aki mindig támogatott és bátorított, hogy ne adjam fel. Nem adtam fel, és megnyertem a kilókkal vívott csatát. Szeretném neki ezt nagyon megköszönni.