BÍRÓ. ULEKLA ILDIKÓ

Előtte:

73.00kg

Utána:

65.50kg

Különbség:

7.5kg

„A NutriFood diéta valóban mindenki számára ajánlott. Sikeresen lefogytunk, mint család.”

Uleka Ildikó családjával együtt megosztotta velünk, hogy a NUTRI FOOD PLAN programnak köszönhetően egész családjuk csodálatosan átalakult. Olvassa el a történetüket.

A nevem Ulekla Ildikó és 51 éves vagyok. A lányom, Alexandra Ulekla 23 éves, és egész életében zavarta a magasabb súlya, mert fodrászként egész életében emberek vették körül. A legrosszabb az önbecsülése volt, de az igazat megvallva soha nem tett semmit ellene. Egy évvel az esküvő előtt végleg le akart fogyni, hogy felvehesse álmai esküvői ruháját. Nem tudta, csak azt, hogy hogyan kell ezt csinálni. A fodrászszalonban egyre több ügyfele beszélt a sikeres NUTRI FOOD PLAN diétáról. Ügyfelei eredményei elsöprőek voltak, ezért úgy döntött, hogy ő is belevág. Amikor említette nekem ezt a diétát, nem haboztam, és úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzá, mert egy ideje már nem éreztem jól magam a testemben. Meglátogattuk Gabika Huber táplálkozási szakembert, miután megbeszéltünk egy személyes találkozót és konzultációt a táplálkozási klinikáján. És együtt elkezdtünk fogyni.

Az első eredmények gyorsan jöttek!

Hamarosan megérkeztek az első eredmények. Sikerünkön felbuzdulva Alexandra vőlegénye úgy döntött, hogy csatlakozik hozzánk. Ő 2 hónappal később kezdte el, de mivel a férfiaknak kicsit könnyebb dolguk van, sokkal gyorsabban fogyott, így utolért minket. A férjem, László eleinte nem hitt ebben a diétában, de ahogy fokozatosan figyelt minket, látta a pozitív változásokat. Amikor látta, hogy még egy férfi is képes napi néhány adag NutriFooddal működni, ő is csatlakozott hozzánk. Elsősorban a nagyobb hasától akart megszabadulni, és ez sikerült is neki. Öt hét alatt kiváló -12 kg-ot fogyott.

Az egész család részt vett

Utolsóként csatlakozott hozzánk a nagyobbik lányom, Ildikó, aki elsősorban a szebb alakja miatt akart fogyni, és a rendszeres napi étkezést tanulni. A rendszeres étkezés nemcsak a fogyás, hanem a testsúly megtartása szempontjából is nagyon fontos. Már akkor tudta, hogy esküvője lesz (ez meglepetés volt számunkra). Csak egy hónappal az esküvő előtt tudtunk meg az esküvőről. Mégis, az egész család lefogyott! Így mindannyian jól fogunk kinézni az esküvőn!

Együtt jártunk a táplálkozási tanácsadóhoz.

Nagyon örültünk, hogy mind az öten elmentünk a tanácsadóhoz kontrollvizsgálatra. Mindenki úgy intézte, hogy szerda esténként mindig legyen családi konzultáció. Gabika különös figyelmet szentelt mindannyiunknak. Sokat nevettünk a konzultáció során. A konzultáció után páros EMS edzésre is elmentünk (ez egy hatékony gyakorlat, amely megsokszorozta a súlycsökkentés végső hatását). Akinek kedve volt, csatlakozott.

Tulajdonképpen két hónapig NutriFood leveseket ettünk a vasárnapi húsleves helyett. Egymás között cseréltük az ételeket, attól függően, hogy kinek mihez volt kedve. Nagyon tetszettek a NutriFood ételkínálat újdonságai, és a sűrű és krémes levesek is népszerűek voltak. A legfinomabb dolog pedig egyértelműen a koktélok voltak.

Természetesen a fiúk és a nagyobbik lányom is beavatott minket. Miután elérték a céljukat, nem hagytak minket magunkra, és Alexandrával együtt folytattuk egészen nyárig.

Nagyon örülök, hogy az étkezéshez való hozzáállásunk összességében megváltozott. Már nem eszünk kenyeret minden étkezéshez, Balázs már nem eszik esténként csokoládét, és ügyelünk arra, hogy elegendő zöldséget együnk. Minden tejterméket laktózmentesre váltottunk, a főzéshez paleo lisztet használok, és azt kell mondanom, hogy nagyon megszerettem ezt az életmódot. Természetesen az ízletes marhaparmezán ellenállhatatlan mindkettőnk számára, de szigorúan kenyér nélkül.

Büszke vagyok mindannyiunkra!

Ildikó