BOŽENA VEREŠOVÁ

Előtte:

110.20kg

Utána:

89.40kg

Különbség:

20.8kg

„Úgy döntöttem, hogy egészségügyi okokból diétázni fogok.”

A súlyom 110 kg fölött volt, ami természetesen különböző egészségügyi komplikációkban és korlátozásokban nyilvánult meg. Többek között a ruhákkal is gondjaim voltak, mert ebben a súlyban nem szabványos méreteket kellett viselnem. A NUTRI FOOD PLAN fogyókúrás programba egy csodálatos kolléganőm révén kerültem be, aki ezt a diétát követte, és nagyon jól teljesített. Az eredmények kiválóak voltak, és láthattam rajta, hogy tényleg működik. Felvettem vele a kapcsolatot, és ő kért nekem időpontot Erika Liteckától – a NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadójától Skalicában. Eljöttem egy első vizsgálatra és konzultációra, választ kaptam minden diétás kérdésemre, és persze útmutatást, hogy hogyan étkezzek a NutriFood élelmiszerekkel, de azt is, hogy hogyan étkezzek helyesen, és mit iktassak be a diétás és később a „diéta utáni” étrendembe is.

Elmagyarázta nekem, hogyan kell megfelelően eljárni, hogy az eredmény a legjobb és leghatékonyabb legyen számomra, hogyan veszíthetem el a felesleges kilókat egészséges módon, és hogyan tarthatom meg a súlyomat a jojó-effektus nélkül. Elhatároztam, hogy mindent megteszek, és megszabadulok néhány tucat kiló súlyfeleslegtől. Azt mondhatom, hogy nagyon jól fogytam, bár az első hét nehezebb volt. Ezután egy-kettő volt. A táplálkozási szakemberrel való rendszeres ellenőrzéskor minden fogyással kapcsolatos kérdésemet meg tudtam beszélni.

Élveztem azt a tényt, hogy ez a diéta nem éhezés.


A NutriFood koktélokat és a leveseket élveztem a legjobban. Reggelire és vacsorára turmixot, ebédre pedig finom NutriFood leveseket ettem. Ha két étkezés között éhesnek éreztem magam, akkor fehér és zöld zöldségeket ettem nyersen vagy főzve. A diéta alatt a családom mindig támogatott – különösen a gyerekeim. És talán a legnagyobb támaszom és példaképem a már említett Pavlinka kolléganőm volt, aki szintén követte a diétát és remekül nézett ki. Hála nekik, jól sikerült, és nagyon elégedett vagyok a mínusz 20 kilogrammos eredménnyel.

Most mindenki azt kérdezi, mit csináltam, amikor ennyit fogytam. Meglepődnek, és különösen azok, akik nem hitték el, hogy komolyan gondolom, most dicsérnek és hízelegnek, hogy nagyon jót tett nekem, és nagyon jól nézek ki. De a legfontosabb dolog az, hogy én magam is jól érzem magam, különösen egészségileg. A mozgásproblémáim megszűntek, a térdeim nem fájnak annyira, és leginkább annak örülök, hogy új ruhákat vettem, amiket hordhatok – kisebb méretű, általánosan elérhető méretű és üzletekben kapható dolgokat.

Nem adom fel a NUTRI FOOD PLAN diétát, szó szerint megváltoztatta az életemet.

Ez egy gyors, hatékony és egészséges módja annak, hogy szép és karcsú legyen.

Božena Veresova