DUSAN POLAK

Előtte:

139.70kg

Utána:

110.70kg

Különbség:

29kg

„A diéta szó szerint megváltoztatta az életemet.”

Soha nem jutott eszembe, hogy valaha is elhízásban szenvedhetek. A 197 cm-es magasságomnál nem figyeltem arra, hogy hány kilót szedtem fel. Elvégre nagydarab fickó vagyok, és az én magasságomban 2-3 kiló is le fog fogyni. Ezzel a megközelítéssel néhány hónap alatt, különösen a tél folyamán, 20 kilót híztam. Azonban folyton azt mondogattam magamnak, hogy egy nap majd befogom a számat, és elkezdek egészségesen étkezni és többet mozogni.

Ahogy híztam, kezdtem észrevenni, hogy nem csak vizuálisan nem férek már be a két gyermekem és a feleségem közé, akik mind karcsúak és sokkal aktívabb életet élnek, mint én, hanem azt is, hogy a rendszeres sétáim során nem tudok lépést tartani velük. A gerincproblémáim, amelyeket a családi házam építése közben tettem tönkre, szintén súlyosbodtak.

Tavasszal, amikor elértem a korábbi maximumot, és kiderült, hogy 140 kiló vagyok, véletlenül találkoztam egy barátnőmmel, Dominikával, aki első látásra fel sem ismert. Amikor megnyugtattam, hogy tényleg én vagyok az, azonnal közölte velem, hogy táplálkozási tanácsadással foglalkozik, és tud nekem segíteni. Az interneten különböző valós történeteket mutatott nekem olyan emberekről, akik a NutriFood élelmiszerek használatával viszonylag rövid idő alatt több tucat kilót fogytak. Bár szkeptikus voltam, egyszerűen nem hiszek az ilyen dolgoknak az interneten. Végül megmutatta nekem saját édesanyja – Anna Stráňavská – történetét a My Health magazinban. Ez volt a döntő pont, mert ez egy valódi személy volt, akit ismertem, és így döntöttem. Csináljuk meg!

Az eleje nehéz volt, mert búcsút kellett mondanom a régi étkezési szokásaimnak, különösen a kollégáimmal való királyi srác ebédeknek, mint a steak, gulyás, és helyette csak napi 3 adag NutriFoodot ettem, amiben csak fehérje és zöldség volt. És sosem szerettem a zöldségeket.

Azonban fokozatosan megszoktam, nem éreztem éhséget, az ételek elkészítése időtakarékos és egyszerű volt, és meglepetésemre a zöldségeket is szerettem. Több energiám volt, mint korábban, és ami kellemes meglepetés volt, nem lettem többé beteg. Egész évben mindig volt valamilyen megfázásom vagy torokfájásom, és a diétával ez hirtelen megszűnt. Mert ez az étrend az egyetlen egyáltalán – táplálkozásilag kiegyensúlyozott és tartalmazza az összes szükséges vitamint és a szervezet számára szükséges anyagot, amit a korábbi étrendemmel nem tudtam a szükséges arányban és mennyiségben bevinni.

De ami a legfontosabb – a plusz kilók gyorsan eltűntek, és a gerincem már nem szenved annyira, mint korábban. Végre a családomnak szentelhetem magam, és az életem kellemes részévé vált a vidékre járás és a kerékpározás.

Csak ajánlani tudom a NUTRI FOOD PLAN segítségével történő fogyást mindenkinek, aki gyorsan és biztonságosan szeretne fogyni. Mindazoknak, akik haboznak, csak azt szeretném mondani, hogy nincs vesztenivalójuk, sőt, egy új és jobb életet nyerhetnek. Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, akik mindvégig támogattak, és különösen a táplálkozási tanácsadómnak a szakértő tanácsaiért, az állandó motivációért és az életem átalakításában nyújtott segítségéért.

Dušan Polák