JURAJ GAJDOŠ

Előtte:

97kg

Utána:

82kg

Különbség:

15kg

„Azoknak a barátaimnak, akik szintén a NUTRI FOOD PLAN segítségével szeretnének fogyni, most elmagyarázom, hogyan csináltam, és ami a legfontosabb, mit kell elkerülniük a fogyás során.”

A nevem Juraj Gajdoš és 58 éves vagyok. Az interneten böngészve találtam rá a NUTRI FOOD PLAN csökkentő programra. Már régóta gondolkodtam azon, hogy le akarok fogyni, és ezt a programot választottam. Nem voltak komolyabb egészségügyi problémáim, csak magas vérnyomással kezeltek. De jobban akartam érezni magam, ezért belevágtam!

A kezdetek nem voltak könnyűek, de szeretem a zöldségeket, és az étrendem nagy részét ezek tették ki. De ez tényleg csak az első néhány nap volt, egyébként jól sikerült a csökkentőprogram. Felállítottam egy „működő” programot – az ételek kombinációját. NutriFood normál étrenddel. Meglepett, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, és mégis fogyok. Ezt korábban nem tudtam.

Nekem minden NutriFood MRP étel tetszett, és az elkészítésük nagyon egyszerű volt, ami számomra jó volt. A NutriFood termékeken kívül nagyon elégedett voltam a táplálkozási tanácsadómmal, akivel mindig mindenben egyetértettünk a diétás programmal kapcsolatban.

A program végeztével megváltoztattam és átalakítottam az étkezési szokásaimat, több zöldséget fogyasztok, és kerülöm az egészségtelen ételeket. A vérnyomásom beállt, és abbahagytam a tabletták szedését.

Köszönöm szépen a NUTRI FOOD PLAN-nak és különösen a táplálkozási tanácsadómnak, Daniela Hain asszonynak.