KRISTÍNA KÖVEŠOVÁ

Előtte:

68kg

Utána:

55kg

Különbség:

13kg

„És tudod, a legfontosabb dolog az, hogy megmutattam mindenkinek, de magamnak is, hogy bár nem volt könnyű, de meg lehet csinálni, és a „nem lehet” szó nem létezik.”

A legfontosabb dolog, hogy szeresd magad, függetlenül attól, hogy mennyit nyomsz. Ha azonban megtanulod az igazi önszeretetet, csak a legjobbat akarod majd a testednek, és ez az egészség.

„Az egyik legfontosabb dolog, amink van, az egészség. Erre akkor jöttem rá, amikor az év elején megmérgeztem magam, és egy szervi összeomlás után nem tudtam irányítani a testemet. Borzalmas érzés volt, hogy én, aki mindig tele voltam energiával, nem tudtam járni. Nos, a testem megbirkózott vele. Megköszöntem neki, és megígértem, hogy többé nem hanyagolom el, nem mondom neki, hogy nincs rá időm, nem mondom neki, hogy mennyire nem szeretem… Szeretetet fogok adni neki és megköszönöm neki”. Kristina elkezdi történetét.

Lásd ezt a bejegyzést az Instagramon

A post shared by kristinakovesova (@kristinakovesova)

„És ott kezdtem el megtanulni az igazi önszeretetet. Időt találtam magamra, és elkezdtem magamnak szentelni. Az egészség volt és maradt a prioritásom. És mivel egészségügyi problémáim vannak, felkerestem egy NUTRI FOOD PLAN táplálkozási szakembert, és nagyszerű 13 kilót fogytam. Minden héten elmentem a mérlegelésre, és a babák nagyszerű támogatást és motivációt jelentettek. Még ma is az életem részei …”Kristina boldog, és mi is boldogok vagyunk vele, hogy az egészségét helyezi előtérbe.

Lásd ezt a bejegyzést az Instagramon

A post shared by kristinakovesova (@kristinakovesova)

„És tudod, mi a legfontosabb? Hogy megmutattam mindenkinek, de magamnak is, hogy ha nem is volt könnyű, de meg lehet csinálni, és a nem lehet szó nem létezik. Bármit megtehetsz, amit csak akarsz, ha tényleg a fejedbe veszed. Nem jövő héten, nem holnap, hanem most. Sokkal jobban érzem magam, mint valaha. Mert már tudom, mi az az önszeretet…” Kristína befejezi a történetét, és mi szilárdan hisszük, hogy téged is motivált, nemcsak a fogyásra, hanem különösen arra, hogy szeresd magad. Ezután minden könnyebben megy.

Lásd ezt a bejegyzést az Instagramon

A post shared by kristinakovesova (@kristinakovesova)