KRISTÍNA VIZENTOVÁ-LÉPESOVÁ

Előtte:

71.00kg

Utána:

64.00kg

Különbség:

7kg

„Egy jó ruhára támaszkodtam, hogy elrejtse az alakom minden hibáját.”

Minden igyekezetem ellenére ennyi idő alatt egyetlen plusz kilótól sem tudtam megszabadulni. Minden korábbi diétás és fogyókúrás kísérlet sikertelen volt. Ez azonban csak akkor történt, amikor a sógornőm bemutatott egytáplálkozási tanácsadónak – Gabika Hubernek. Köszönöm Gabikának, hogy megmutatta az utat, és végigkísérte az egész diétámat a NUTRI FOOD PLAN-nal.

Végre valami, ami tényleg működik!

Ez a diéta végül hatásos volt. A NUTRI FOOD PLAN segítségével sikerült elképesztő -7 kg-ot fogynom. Egy fogyókúrás programba állítottak be egy teljes étrend-helyettesítő programra, ezért biztos voltam benne, hogy a fogyásom sikeres lesz. Ráadásul az egészségemnek is jót fog tenni, mivel a NutriFood alacsony kalóriatartalmú élelmiszerek táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottak, és tartalmazzák a szervezet számára szükséges összes anyagot, különösen vitaminokat és ásványi anyagokat. És ezért lehet venni, mint egy teljes értékű helyettesítője egy egész napos diéta, ami nyilvánvalóan felgyorsította és támogatta a kiváló eredményt a súlycsökkentésem.

Táplálkozási tanácsadó felügyelete mellett fogytam.

A táplálkozási szakembernek köszönhetően rájöttem, hogy kitartó vagyok, és most már tudom, hogy szakember segítsége nélkül nem sikerült volna ilyen könnyen. Gabika motivált, tanácsokat adott, és az ő támogatásának köszönhetően tényleg megcsináltam. A fogyókúra során fokozatosan átvitt a szilárd étrendre való áttérés és a súlystabilizálás fázisán, ami biztosította, hogy a diéta befejezése után nem volt jojó-effektus, és sikeresen sikerült megtartanom a súlyomat a jövőben is.

Ízletes diéta?

Lehet, hogy furcsán hangzik, de nagyon élveztem az ételeket a diéta alatt. Úgy tapasztaltam, hogy egy jó, alacsony kalóriatartalmú étrenddel, ami ráadásul még ízletes is, sokkal könnyebb kezelni. A NutriFood turmixok íze finom, és a levesek is finomak, ráadásul szépen laktatnak. Egy hét után már nem éreztem éhséget, és amióta sikerült lefogynom, már nem is vágyom a szemét és zsíros ételekre. A ruhák, amelyek eddig kicsik voltak nekem, hirtelen nagyok lettek nekem, így új divatdarabokkal frissítettem a ruhatáramat.

Mindazoknak, akik sikertelenül küzdenek a fogyással és minden egyes plusz kilóval, ajánlhatom a NUTRI FOOD PLAN diétát. ami tényleg segített nekem. Úgy döntöttem, hogy folytatom a fogyást. Célul tűztem ki, hogy leadom a maradék 3 plusz kilót.

Szóval hajrá!

Kristína Vizentová-Lépesová