LENKA SKOLNIKOVIČOVÁ

Előtte:

122kg

Utána:

75kg

Különbség:

47kg

„A tanácsadómmal való találkozás után elhatároztam, hogy leteszem, de nem is reméltem, hogy ennyit és ilyen rövid idő alatt elintézek.”

Amikor egy barátom ajánlotta nekem a NUTRI FOOD PLAN-t, mert 20 kg-ot fogyott vele, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom, és azt hiszem, megérte. Megkerestem az interneten az e-mailt, és írtam a tanácsadónak, Erikának, aki örömmel válaszolt néhány pillanat alatt, és két napon belül időpontot adott. Ott mindent elmagyarázott nekem, tanácsokat adott, bátorított és bevont a programjába. A tanácsadómmal való találkozás után elhatároztam, hogy leírom, de nem is reméltem, hogy ennyi mindent el tudok végezni, ráadásul ilyen rövid idő alatt.

Az első héten nehéz volt a fogyásom, mert rossz szokásaim közé tartozott, hogy reggel nem reggeliztem, este pedig chipset és hasonló rágcsálnivalókat falatoztam. Amikor kipróbáltam a NutriFood shake-eket , annyira megtetszett, hogy maradtam náluk. A tanácsadóm azt tanácsolta, hogy mit tehetnék még, ezért pontosan követtem a tanácsát. Köszönöm, hogy türelmes volt velem, nem volt könnyű dolga velem. Én a teljes étkezést választottam, Erika és én pedig harcba szálltunk. Féltem, hogy ha szilárd étrendre váltok, akkor újra hízni fogok, de Erika mindent elmagyarázott nekem. Hogyan, mikor és főleg mit egyek, és lassan áttért a szilárd ételekre. Mosolyogva mondhatom, hogy már három hónapja tartok szilárd diétát, és ez nem történt meg.

-47kg 8 hónap alatt!

Sokáig csodálkoztam, hogy sok ismerősöm még csak nem is köszön nekem, de most már tudom, mi az oka. Azzal az átalakulással, hogy nem ismertek fel.

Most, amikor sok ismerősöm találkozik velem, mindenki WAAAU!

Ajánlottam a NUTRI FOOD PLAN-t a barátaimnak, akiknek súlyproblémáik vannak, és Erika elfogadta őket.

Még egyszer szeretném megköszönni Erikának, hogy segített nekem és türelmes volt velem.

Köszönöm!

Lenka Skolnikovičová