LUCIA JAROŠOVÁ

Előtte:

95kg

Utána:

82kg

Különbség:

13kg

„Kettesben könnyebb!”

Diétás program NutriFood Ismerem a Facebookrólahol olyan emberek valós történeteit követtem nyomon, akiknek az élete szó szerint megváltozott a diétának köszönhetően. Vonzóbbak lettek, formálták az alakjukat, elkezdtek ízlésüknek megfelelően öltözködni, és nem csak azért, hogy eltakarják a testük nem túl hízelgő gömbölyűségét. De ami a legfontosabb – fellendítették az egészségüket, beindították az anyagcseréjüket, és megszabadultak a túlsúllyal járó egészségügyi szövődményektől. Nekem szerencsém volt, hogy az elsőfokú elhízásomban eddig nem volt civilizációs betegség vagy egészségügyi probléma. Így azt hiszem, a legjobbkor döntöttem a diéta mellett. Nem sokkal karácsony után történt, amikor a NutriFood hivatalos Facebook-oldalán rátaláltam a „Mesés fogyókúra” nevezési lapjára. Egy percig sem haboztam, megírtam a történetemet, hozzáfűztem egy fotót és beküldtem. És amikor megkaptam a hívást, hogy engem választottak ki, nagyon boldog voltam. Tudtam, hogy ha táplálkozási szakemberek felügyelete alatt állok, nem adom fel, és végre legyőzöm azokat a plusz kilókat. És pontosan ez történt. A táplálkozási szakemberek, Lucka és Miska csodálatosak voltak, és szeretném megköszönni nekik a hozzáállásukat és a támogatásukat. Ti babák nagyszerűek vagytok! Megígérték, hogy együtt meg tudjuk csinálni, és nem tévedtek.

2 hónap alatt -14kg!
A kéthónapos program után majdnem 14 kg-ot fogytam, és rendkívül elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Úgy döntöttem, hogy folytatom a NutriFood fogyókúrát, és azt mondtam magamnak, hogy nyárig további 10-15 kg-ot fogok fogyni.

Egy diéta, ami ízlik?
Tényleg nem tudtam elképzelni, hogy egy diéta ízletes lehet, de a NutriFood meggyőzött. A Nutrifood ételek igazán finomak és könnyen elkészíthetők. A kínálat olyan széles, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Szó szerint beleszerettem a csokis turmixba, a zöldséglevesbe és a bolognai spagettibe.

Párban könnyebb!
Végezetül szeretnék köszönetet mondani a macskáknak – versenyzőtársaimnak, akik velem együtt fogytak a Mesés fogyókúra programban. Napi kapcsolatban voltunk, és nagyon támogattuk és motiváltuk egymást. Ezért javaslom, hogy legalább kettesben fogyjatok, mert a támogatás hihetetlenül előrevisz benneteket.

Sok szerencsét neked


Lucia Jarošová