MAJÁK JÁN

Előtte:

125.20kg

Utána:

104.10kg

Különbség:

21.1kg

„Bármit megkaphatsz, amiért hajlandó vagy küzdeni.”

Egészségügyi problémáim a nyomás és az egyre súlyosabb térdfájdalom miatt kényszerítettek a küzdelemre. Mivel fizikailag megterhelő munkám van, otthon pedig egy társam és 5 éves ikreim vannak, akiknek szükségük van rám, nem volt miért habozni. A NUTRI FOOD PLAN diétáról Mirka barátnőmtől értesültem, aki tudta, hogy már régóta küzdök a túlsúllyal.

Az első vizsgálat során kellemetlenül megleptek a mérési eredmények, különösen a belső zsír és a BMI értékei. Mirka táplálkozási tanácsadónőm a NutriFood táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott élelmiszerekből állított össze egy fogyókúrás programot, figyelembe véve az egészségügyi problémáimat is. A fogyásom alatt ő volt a támaszom, és mindig számíthattam rá, amikor tanácsra és támogatásra volt szükségem.

Az első hét nehéz volt, és néha kételkedtem abban, hogy működni fog-e, és hogy megpróbálom-e. A társam, Veronika volt az erkölcsi támaszom, és nem hagyta, hogy feladjam. Az első eredmények gyorsan és könnyen jöttek. Meglepett, hogy nem voltam éhes, hanem tele voltam energiával. A napot egy koktéllal /Caffe latee- a kedvencem/ és napközben egy főétkezéssel – rizottó, tészta vagy omlett – kezdtem. Este pedig nemcsak a két kincsemet és a páromat vártam, hanem a meleg NutriFood levest is. Még a zöldségekkel is összebarátkoztam. Nekem minden NutriFood ételnek jó íze volt, és az elkészítésük egyszerű és kifejezetten gyors volt.

Az első -12kg után az ortopéd sebész azt mondta, hogy a térdem állapota 30%-kal javult, és csökkentették a vérnyomáscsökkentő gyógyszerem adagját is. Ez megerősített abban, hogy jó úton járok, és motivált a további fogyásra. A körülöttem lévő emberek hamar észrevették a változást, és nagyon pozitívan nyilatkoztak róla. Én magam is mozgékonyabbnak és hatékonyabbnak éreztem magam a munkában.

Ma már tudom, hogy a döntésem, hogy a NUTRI FOOD PLAN szakértőinek segítségével fogyjak, helyes volt. Nem csak a térdpanaszaim javultak, de a bónusz az, hogy tele vagyok energiával, és fel tudok venni olyan dolgokat, amelyek kicsik voltak, és évek óta a szekrényben ültek. XXXL méretből ma L/M méretben hordom. Köszönettel tartozom nemcsak a páromnak, Veronikának, hanem a trnavai NUTRI FOOD PLAN tanácsadó központ táplálkozási szakértőjének, Miroslava Gubrickának is, aki végigkísért az „átalakulásom” alatt, és végig nagy segítségemre volt.

Most, hogy „néhány” kilóval könnyebb vagyok, a mozgás és az egészséges táplálkozás a mindennapjaim részévé vált. És eltökéltem, hogy folytatom a sikeres fogyásomat. A célsúlyom 98 kg. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően tudom, hogy a fogyás a Nutrifood ételtanácsadók segítségével könnyű, ízletes és ráadásul egészséges lesz.

Megéri! Ne félj harcolni a saját testeddel.

Tisztelettel
Ján Maják