NICOL VAČKOVÁ

Előtte:

86.90kg

Utána:

71.10kg

Különbség:

15.8kg

„Nem voltam elégedett azzal, ahogy kinéztem.”

Tudnod kell, mikor kell valamit kezdened magaddal, és én nem akartam még egy percet várni. Egy barátommal való beszélgetés után megnéztem a NUTRI FOOD PLAN honlapját. Amikor láttam a különböző nők átalakulását, először nem is akartam elhinni, de egy barátnőm nagyszerű átalakulása után meggyőződtem arról, hogy nekem is erre van szükségem. Felvettem a kapcsolatot a környékemhez legközelebbi NUTRI FOOD PLAN táplálkozási szakemberrel, aki azonnal időpontot adott. Az egész olyan gyorsan ment, hogy azt sem tudtam, hogyan, és már ott ültem, előttem a mérlegelés és mérés eredményének borzalmas számaival. Szégyelltem magam, hogy hagyhattam, hogy idáig fajuljon a dolog. Volt bennem egy kis félelem, hogy mi van, ha nem tudom megcsinálni, de miután kitűztem egy célt, amit el akartam érni, ez még jobban felpörgetett. Nagy elszántsággal és a változás iránti lelkesedéssel távoztam. Erikánál jobb táplálkozási tanácsadóm nem is lehetett volna. Az ő személyes súlyváltozása arra ösztönzött, hogy folytassam és egyre többet és többet bizonyítsak.

Várakozásaimon felül a fogyás nagyon jól ment. Motivált voltam, edzeni akartam, hogy jobb eredményeket érjek el, és meg tudtam osztani az örömömet a táplálkozási tanácsadóval. Féltem a kudarctól, ami szerencsére nem következett be. Nem kellett szembenéznem önmagam legyőzésével. A NutriFoodból csak azokat a shake-eket választottam, amelyek a legjobban megfeleltek nekem, és nagyon jó ízűek voltak. A különböző módon elkészített délutáni zöldségeket nem lehetett kihagyni. Bár nem vagyok nagy zöldségrajongó, én is megtaláltam az utat hozzá. A legnagyobb támaszom a családom volt, akik úgy tettek, mintha velem együtt fogynának. És a kilók fogyásának nagyszerű érzése mellett egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy abbahagyom és feladom. Folyton arra gondoltam, hogy egy ilyen hosszú út után ki kell tartanom. Az elején nem vettem észre, hogy valami történik velem, de ez után a néhány hónap után csodálatos érzés látni a változásokat, és különösen, amikor a környezetem is ezt mondja.

Nagyszerű élmény volt számomra, amiért hálás vagyok, és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki aggódik a felesleges kilók miatt, és nem érzi jól magát egészségileg. Elképesztő, hogy mire képes az ember, ha erős az akarata és tényleg akarja. Nagyon köszönöm Erikának, a táplálkozási tanácsadómnak a nagyszerű megközelítést és az időt, amit rám szánt.

Nicol