NIKOL BARTEK

Előtte:

90kg

Utána:

74kg

Különbség:

16kg

„Ha bármit akarsz csinálni, bármilyen étrendi változtatást, először is végeztess egy jó diagnosztikát, mert nincs olyan fogyás, mint a fogyás, és a súly egyáltalán nem lényeges.”

Ez volt az ugródeszka a 23 éves Nicole számára, amikor úgy döntött, hogy életmódot változtat. Mi volt a kezdete? Kilyesfajta NUTRI FOOD PLAN programot végzett?

A táplálkozási szakemberemmel történt kezdeti diagnózis felállítása után elkezdtem a COMPLETE programot – egy teljes étrendváltást – a szervezetem méregtelenítésével. Ezután zökkenőmentesen átmentem a 2 PLUS programba, amelyet még mindig folytatok.

Hogyan kezdtél bele a programba? Éhesnek érezted magad?

Az elején finoman éhesnek éreztem magam, a diéta első napjaiban, de utána már nem éreztem éhséget, és nem is gondoltam rá.

Melyik NutriFood élelmiszerek a kedvenceid? Miért?

Reggelente leggyakrabban a koktélokhoz nyúlok, ezek remek reggeli italok. Kedvenc ételeim közé tartoznak a levesek és az összes főétel – nincsenek preferált ízléseim, mindenki szereti őket. Ez tényleg egy finom diéta.

Hogyan érezte magát a táplálkozási tanácsadóval való együttműködésben? Mit értékelsz, mit kellene javítanunk a másik oldalon?

Nincs panaszom a táplálkozási szakember munkájára, sőt, a diagnózisok, amelyeket mindig e-mailben küldött nekem, miután elmagyarázta őket, nagyon motiválóak. Ráadásul mindig tudta, hogyan bátorítson és dicsérjen, ami igazán motiváló.

Megváltozik-e most az étrendje/életmódja? Mit döntöttél el, hogy rendszeresen beépíted az étrendedbe/működésedbe (pl. sport), és mire fogsz odafigyelni?

Továbbra is folytatom a csökkentést, de már a nekem ajánlott ételeket is beiktatom, mindenképpen fogok rendszeres ellenőrző mérésekre járni, ez nagyon fontos!!!

Ha inspirálnál más nőket/férfiakat, akik szeretnének fogyni, de nem tudják, hol kezdjék el, mit mondanál nekik?

Ha bármit akarsz tenni, bármilyen étrendi változtatást, először is végeztess egy jó diagnosztikát, mert nincs fogyás, mint a fogyás, és a súly egyáltalán nem lényeges. Azzal, hogy az egészségügyi problémát megszüntették, nagyon jól nézek ki – nagyon jól gondolkodom, és ez a legfontosabb dolog….. ezért ne habozzanak felkeresni egy szakszerű tanácsadó szobát, ne az internetet!!!