PAVEL MICHAL

Előtte:

Utána:

Különbség:

„Azután vágtam bele a fogyásba, hogy a testem teljesen összeomlott!”

Pavel úr a NUTRI FOOD PLAN M-Palác Brno súlycsökkentő központba érkezett, miután teste teljesen összeomlott. Regionális vezetőként éjszakába nyúlóan dolgozni, nincs pihenés, nincs hétvége, nincs sport, nincs kikapcsolódás. Gyakorlatilag napi 24 órában elérhető telefonon vagy postai úton. A teste annyira elfáradt, hogy fokozatosan nagy zsírréteg borította, hatalmas mennyiségű folyadékot tartott vissza, és az anyagcseréje jelentősen lelassult, a vérnyomása még erős gyógyszeres kezelés mellett is nagyon magas volt.

Minden addig tartott, amíg hirtelen „megjelent” a kórházban, és az orvosa egyértelmű üzenetet adott neki: „Ez egyelőre sárga lap neked, de ha nem kezdesz el másképp viselkedni, és nem teszel valamit, hamarosan jön a piros.” Ez az üzenet nem volt elég. Így miután kiengedték a kórházból, és orvosa tanácsára táplálkozási szakemberek segítségét kérte. TÁPLÁLKOZÁSI ÉTRENDmivel nagyon fontos volt, és mindenekelőtt – hogy tegyen valamit a túlsúlyával.

Pavel már most a legnagyobb rekorddöntőnek számít, mert a fogyókúra első hete után már -8,1 kg-ot fogyott. És mivel ő is benne van a mókában, beleegyezett, hogy közzétegye a kiváló eredményt.

Egészségesebb életmódra rendezkedett be, és átgondolja a táplálkozását, ami segített neki abban, hogy jobban odafigyeljen a testére, és az egészségét is óvja. Egyszerűen talált időt magára, a pihenésre és az étkezésre a munka rohanása mellett. És ezzel együtt jött a gyógyszerek fokozatos megvonása és beállítása, mivel már nem kell annyi gyógyszert szednie, és a vérnyomása már a normális határokon belül van.

A mai napig kiváló -22,6 kg-ot fogyott! Pavel úr azonban nem adja fel, és folytatja a fogyást. Nagy cél és újabb kihívás áll előtte!