RADKA ČÍŽKOVÁ

Előtte:

100kg

Utána:

79kg

Különbség:

21kg

„Tudtam, hogy a fogyást nem tudom profi segítség nélkül megoldani!”

Az olyan egészségügyi problémák, mint a magasabb vérnyomás, a duzzadt lábak, a légszomj és a cukorbetegségre való örökletes hajlam minden embert megijeszt. Világos volt számomra, hogy a plusz kilók nagy szerepet játszanak ebben, és hogy tennem kell valamit ellenük.

És persze az is világos volt számomra, hogy egyedül, szakmai segítség nélkül nem tudom megcsinálni. Ezért a brünni M-Palácban található NUTRI FOOD PLAN fogyókúrás tanácsadó központ táplálkozási szakembereitől kértem segítséget. Megbeszéltem egy első vizsgálatot, és a konzultáción mindent részletesen elmagyaráztak nekem. Alaposan átgondoltam a dolgot (kicsit hezitáltam, hogy meg tudom-e csinálni), majd a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programmal és a NutriFood finom, kalóriaszegény ételekkel elkezdtem csökkenteni a súlyomat.

Csak amikor láttam, hogy néhány kollégám lefogyott ennek a diétának köszönhetően, akkor hittem el, hogy működik. Eddig meg voltam győződve arról, hogy az összes „előtte” és „utána” fotó csak reklámfogás, és photoshopban szerkesztett. Végül határozottan úgy döntöttem, hogy belevágok, és mindent megteszek. Abban az időben, amikor elkezdtem fogyni, több mint 100 kg-ot nyomtam.

A mai naptól kezdve elképesztő -21 kg-ot fogytam, és ez csak zsírban van. Az egészségi állapotom javulásán kívül kiválóan érzem a könnyedséget, és kellemes mellékhatásként a megjelenésemet minden barátom és családtagom értékeli. És kedves hölgyeim, végre nem olyan ruhákat kell vennem, amikbe beleférek, hanem olyanokat, amik tetszenek.

Összefoglalva tehát azt mondhatom mindazoknak, akik bátorságot keresnek, ahogy nekem is keresnem kellett, ne aggódjanak, tényleg meg lehet csinálni. Csak akarni kell!