SANDRA BARTOŠOVÁ

Előtte:

112kg

Utána:

77kg

Különbség:

35kg

„Azt hiszem, ezek az eredmények mindent elmondanak. Szeretném elmondani mindenkinek, akit zavarnak a plusz kilók, hogy ne féljen szakszerű segítséget kérni. Még ha azt is gondolja, hogy egyedül is meg tudja csinálni, szakmai segítséggel és támogatással sokkal könnyebb.”

Sandra (23) kislánykora óta küzd a túlsúllyal. Eljutott arra a pontra, amikor egészségügyi problémák kezdődtek, és Sandra már nem érezte jól magát a testében. „Soha nem próbáltam ki semmilyen diétát, mert azt gondoltam, hogy nem működnek, és amit elveszítek, azt egy idő után visszanyerem. Inkább arra volt szükségem. átállítani a diétát és tanácsokat, hogy hogyan folytassam a helyes és egészséges táplálkozást, nem csak egy bizonyos ideig. Korábban nem gondoltam a házi készítésű ételek egészségesebb változataira. Azt ettem, amit otthon főztem, és többnyire nagy adagokat ettem naponta 1-2 alkalommal. A NUTRI FOOD PLAN megváltoztatta az étkezéshez és önmagamhoz való hozzáállásomat” – mondja Sandra. Ezért a fogyás csak a kezdet, és mindig szükség van az életmódváltásra, amit Miroslava Gubricka tanácsadónknak sikerült is elérnie.

Hogyan hallott rólunk?

A szakértő felügyelete mellett történő fogyás lehetőségéről egy barátomtól értesültem, aki szintén végigcsinálta a NUTRI FOOD PLAN fogyókúrás programot. Édesanyám támogatott, és megszervezte az első találkozót a táplálkozási szakemberrel, Gubrick asszonnyal.

Mikor kezdtél el gondolkodni az életmódváltáson/fogyáson?

Már régóta gondolkodtam a fogyáson, de csak amikor elkezdtem aggódni, hogy az egészségem romlik, és nem éreztem jól magam a testemben, döntöttem úgy, hogy változtatok rajta.

Ön is szenvedett egészségügyi problémáktól? Vagy csak azért akartál formába lendülni, hogy jobban érezd magad?

Kislánykorom óta olyan egészségügyi problémák gyötörtek, mint a magas vérnyomás, a visszerek. A hektikus és stresszes egyetemi élet/rendszertelen táplálkozás, a rossz ivás és az éhség és a stressz édességekkel való elűzése megviselte a fizikumomat. Mivel abban a korban vagyok, amikor már szépen akarok öltözködni, az esztétikai szempont csak bónusz volt.

Melyik típusú NUTRI FOOD PLAN programot végezte el?

Befejeztem a fogyókúrás programot PLUSz ez 3 teljes NutriFood étkezést és 1 szilárd fehérje étkezést jelent. Mivel szeretem a halat és a csirkét, nem volt probléma, hogy a termékekkel kombinálva ízletes ebédet vagy vacsorát készítsek.

Hogyan kezdtél bele a programba? Éhesnek érezted magad?

Az első héten vagy egy hétig éhesnek éreztem magam, amíg hozzászoktam a kisebb és rendszeres ételadagokhoz. De a testem gyorsan alkalmazkodott. Különösen az édességek hiányoztak, amelyeket NutriFood szeletekkel helyettesítettem. Meglepődtem, hogy kibírtam, és örültem, hogy milyen gyorsan és könnyen lement a súlyom. A családom és a barátaim támogatása segített elviselni.

Melyik NutriFood élelmiszerek a kedvenceid? Miért?

A kedvenc ételem a palacsinta, mert imádok mindent, ami édes, és féltem, hogy egy napot sem bírok ki édesség, torta vagy sütemény nélkül, de egy kis erős akarattal megoldható volt.

Hogyan érezte magát a táplálkozási tanácsadóval való együttműködésben? Mit értékelsz, mit kellene javítanunk a másik oldalon?

A táplálkozási tanácsadóm, Gubrická asszony mindig készségesen adott tanácsot, bátorított és motivált, még akkor is, amikor a válság jött. Heti rendszerességgel jártam kontrollvizsgálatokra, hogy ne veszítsem el az önuralmamat.

Megváltozik-e most az étrendje/életmódja?

Most már határozottan megváltoztattam az étkezésemet, és már nem tekintek negatívan az egészséges ételekre. Ami az életmódomat illeti, elkezdtem többet mozogni és edzeni, és több kedvem van az élethez. A jövőben ügyelni fogok az adagok méretére, és különösen az édes ételek fogyasztását fogom korlátozni. Már tudom, hogyan válasszam ki a megfelelő ételeket.

Ha inspirálnál más nőket/férfiakat, akik szeretnének fogyni, de nem tudják, hol kezdjék el, mit mondanál nekik?

  • A súlyom a csökkentés kezdetén 112 kg volt, most 77,2 kg vagyok.
  • BMI: 36.6 változott : 25.2 – ami normális súlynak felel meg.
  • A kezdetben 116 cm-es derékkörfogat 94 cm-re változott.
  • Én viseltem a ruhákat XXL és jelenleg M méretben.

Azt hiszem, ezek az eredmények mindent elmondanak. Szeretném elmondani mindenkinek, akit zavarnak a plusz kilók, hogy ne féljen szakszerű segítséget kérni. Még ha úgy is gondolja, hogy egyedül is meg tudja csinálni, sokkal könnyebb, ha profi segítséget és támogatást kap. Jó dolog lefogyni és jól érezni magunkat a testünkben, de fontos, hogy megtanuljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő étrendet, amely gyógyír lesz számunkra, és megtanuljuk, mit jelent az egészséges életmód.