Szakmai felügyelet egy tanácsadó által

A NUTRI a.s. átfogó szolgáltatásokat nyújt a testsúlycsökkentés, a táplálkozási és egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás és felügyelet formájában a tanácsadó központokon és a minősített táplálkozási tanácsadókon keresztül Szlovákia, Csehország és Magyarország egész területén.

„Célunk az elhízás és a hozzá kapcsolódó civilizációs betegségek hatékony kezelése”.

BIZTOSÍTJUK ÉS BIZTOSÍTJUK

Tanácsadás

Az ügyféllel folytatott személyes konzultációk során tanácsadás a testsúlycsökkentéssel kapcsolatban. A NUTRI FOOD PLAN táplálkozási szakértővel végzett ellenőrzések az év során teljesen INGYENESEK.

Vizsgálat

Részletes vizsgálat – az anyagcsere diagnosztikája, a test vizesedésének mértéke, a fehérjék és ásványi anyagok táplálkozási diagnosztikája, a fizikai erőnlét állapotának megállapítása, a zsírtömeg vizsgálata, az anyagcsere korának megállapítása, az izomtömeg százalékos aránya az egyes testrészekben.

Ajánlások

Az Ön egészségi állapotát és az előzetes vizsgálatot figyelembe véve tanácsot adunk Önnek a megfelelő csökkentési program kiválasztásához. Tanúsított táplálkozási szakembereink személyre szabott étrendtervet készítenek a fogyás érdekében.

Élelmiszer

Kiváló minőségű, ízletes és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott élelmiszerek, amelyek teljes mértékben helyettesítik a táplálékot, és az ajánlott napi adag 100%-át biztosítják az alapvető vitaminoknak, ásványi anyagoknak, nyomelemeknek és aminosavaknak – ezek nem táplálék- vagy étrend-kiegészítők.

Vezérlők

Programjaink részeként a súlycsökkentési és stabilizációs időszak alatt rendszeres ellenőrzéseket és konzultációkat biztosítunk Önnek INGYENESEN. A fogyókúrás programok befejezése után is szakértői felügyelet áll az Ön rendelkezésére.

Oktatás

A táplálkozási szakemberrel folytatott rendszeres konzultációk során Ön is új ismereteket szerezhet az egészség és a táplálkozás területén. Megtanítjuk Önnek, hogy mely ételek tesznek jót Önnek, és melyeket kell kerülnie, hogy hosszú távon meg tudja tartani csökkentett súlyát.

AZ ANYAGCSERE DIAGNOSZTIKÁJA

Néhány perc elég ahhoz, hogy megtudd, pontosan hogyan működik a tested, és hogyan fogyhatsz a leghatékonyabban! Minden egyes ember anyagcseréje egyedi. A NUTRI FOOD PLAN szakértői diagnosztikájának köszönhetően kiderítjük, hogyan működik az Ön anyagcseréje, és összeállítunk Önnek egy egyéni fogyókúrás programot vagy egy speciálisan testsúlycsökkentő diétát.

Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel

Minden ember egyedi, ezért a fogyókúrás étrendet az ő igényeikhez kell igazítani. Tanúsított táplálkozási tanácsadóink az Ön számára testre szabják a NutriFood MRP programot, amely a NUTRI FOOD PLAN márkához tartozik.