DANA MINÁROVÁ

Előtte:

119kg

Utána:

93kg

Különbség:

26kg

„Nem volt idő a diétával foglalkozni.”

Ennek a hozzáállásnak valahol tükröződnie kellett, és elkezdtem hízni. Felmentem 120 kg-ra, és ez nem csak a külsőm esztétikai oldaláról szólt, hanem egészségügyi problémáim is kezdtek jelentkezni.

Miután felismertem a súlyommal kapcsolatos problémát, úgy döntöttem, hogy elkezdek fogyni.

De ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Kipróbáltam különböző gyógyszeres készítményeket, amelyek azonnali hatást és főleg tartós eredményt garantáltak, különböző diétákat, amelyeket barátaim ajánlottak. Mindezt minimális sikerrel. Bár sikerült leadnom néhány kilót, azok rövid időn belül visszatértek, és meg voltam győződve arról, hogy semmilyen diéta nem segít rajtam.

Aztán a barátnőm, Darinka időpontot adott egy kozmetikushoz, és a szépségápolási kezelések alatt többek között a túlsúlyról és a fogyás örök problémájáról beszélgettünk. A szó a szó, és úgy döntöttem, hogy a NutriFood fogyókúrás programmal szakértők felügyelete mellett próbálom ki a fogyást. Időpontot kértem egy kezdeti konzultációra, és nagyon kellemesen meglepett a táplálkozási tanácsadók hozzáállása, akik elmagyarázták és javasoltak egy olyan diétás programot, amely segíthet a fogyásban.

Nagyon egyszerű volt, nem kellett többé kalóriákat számolnom.

…csak annyit kellett tennem, hogy pontosan követtem a NutriFood diéta adagjait, és az eredmény nem váratott sokáig magára. A fogyókúrás programomat fokozatosan az igényeimhez igazították, és a rendszeres ellenőrzésekkel a fogyás egyre jelentősebbé vált, aminek köszönhetően sokkal jobban éreztem magam egészségileg. Leírhatatlan érzés volt, hogy egy olyan üzletben vásárolhattam ruhát, ahol kész méretben kapható, és nem kellett a boltokban túlméretezett ruhák után vadászni.

A munkám során minden nap találkozom olyan emberekkel, akik azonnal észrevették az átalakulásomat, és hihetetlenül jó érzés, hogy a környezetemtől pozitív reakciókat és bókokat kapok az új külsőmre. Saját tapasztalataim alapján mindenkinek ajánlom a NutriFood diétás programot, akinek hasonló súlyproblémája van, mint nekem, mégpedig azért, mert tényleg működik!