JULIA ZARA

Előtte:

93.80kg

Utána:

78.60kg

Különbség:

15.2kg

„Azért fogyok, mert teherbe akarok esni!”

Azért fogyok, mert teherbe akarok esni!

Az én történetem 2016 októberében kezdődött, amikor a férjemmel egy meddőségi vizsgálaton vettünk részt egy központban. A minket kezelő orvos azt javasolta, hogy a túlsúlyom miatt keressek fel egy diabetológust. Akkoriban 94 kg voltam. Már régóta küzdöttem a túlsúllyal, de csak ekkor jöttem rá, hogy egyedül nem megy! Szükségem volt egy szakértő segítségére!

Mint a legtöbb fiatal, én is sok időt töltöttem az interneten, és nem is tudom, hogyan sikerült rábukkannom egy olyan fiatal hölgy cikkére, aki mindig is túlsúlyos volt, és a NUTRI FOOD PLAN fogyókúrás programnak köszönhetően több mint 30 kg-ot sikerült leadnia. Nem tétlenkedtem, mindent megtudtam a NutriFoodról, amit csak lehetett, beszéltem a férjemmel, hogy megbeszéljem, beleegyezik-e, hogy elkezdjem, és felvettem a kapcsolatot egy táplálkozási tanácsadóval. Megbeszéltünk egy találkozót, ami nagyon kellemes volt. Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy vajon tudom-e tartani, csak elhatároztam, hogy meg tudom csinálni!

Az első hónap után 9 kg-mal könnyebb voltam.

És a termékenységi kezelőközpont orvosától is kaptam egy bókot, mert jól reagáltam a kezelésre. Imádtam a NutriFood ételeket , de a legjobb az volt, hogy a környezetemben lévők irigykedve néztek rám, akik jó értelemben irigyelték az erős akaratomat és az egyre jobban megereszkedő munkaruhámat. Két hónap alatt összesen 15 kg-ot fogytam. Végre újra vonzónak érzem magam a férjem számára, de ami a legfontosabb, a túlsúlyom kezelése remekül sikerült, és most már csak arra várunk, hogy újra elkezdjek hízni, de most már terhes pocak formájában, azok az álomkilók.

A NutriFood jobbá tette az életemet!

Julie Zara