TIMEA VIZENT

Előtte:

75kg

Utána:

63kg

Különbség:

12kg

„Csak a NUTRI FOOD PLAN diétának köszönhetően fogytam el a szülés utáni kilókat!”

Kétségbeesettnek éreztem magam, de nem tudtam elfogadni, hogy soha nem fogok megszabadulni azoktól a kilóktól. Nem voltam elégedett a testemmel és azzal, ahogy kinéztem.

Meggyőződésem volt, hogy tennem kell valamit, és a rendelkezésre álló lehetőségek kutatása során megismertem a NUTRI FOOD PLAN diétát, mint az egyetlen teljes értékű, egész napos diétát helyettesítő étrendet. Minden információt áttanulmányoztam róla, és megtudtam, hogy más diétákhoz képest ez a diéta táplálkozásilag kiegyensúlyozott, így nem fogom magam megfosztani a szervezet számára hasznos vitaminoktól, ásványi anyagoktól és anyagoktól. Megtudtam, és később magam is kipróbáltam, hogy ez nem valamilyen étrend-kiegészítő, hanem egy átfogó fogyókúrás program, amelyet egy hitelesített szakértő – táplálkozási tanácsadó – felügyel. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom. A NUTRI FOOD PLAN diétának köszönhetően 6 hét alatt 10 kilót fogytam. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan fog menni. Elég könnyű volt, most, hogy belegondolok, hogyan küzdöttem minden egyes kilóval. Nem kellett hozzá semmi, csak a saját kitartásom és egy csodálatos táplálkozási tanácsadó – Gabika Huber, akinek rengeteg jó tanácsot és motivációt köszönhetek!

Nagyon ajánlom a NUTRI FOOD PLAN diétát mindenkinek, aki tanácstalan (mint én voltam), és nem tud egyedül megbirkózni a plusz kilókkal.

Tisztelettel
Timea Vizentová