Répatorta

1. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
2. Béleljünk ki egy 20 x 30 cm-es tepsit sütőpapírral. Keverje össze a tojásokat a mézzel, a joghurttal és az olajjal.
3. Adjuk hozzá a zabpelyhet, a sütőporral, fahéjjal és sóval elkevert lisztet. Keverje bele a finomra reszelt sárgarépát.
4. Ha a tészta túl sűrű, adjunk hozzá még egy kis joghurtot. Süssük 25-30 percig. Hagyja kihűlni.
5. Készítsük el a mázat úgy, hogy a csokoládét, az olajat és a vizet vízfürdőben felolvasztjuk. Végül kenjük meg vele a süteményt.A recept a súlytartó programhoz is alkalmas . NEM JOJÓ-EFFEKTUS

ÖSSZETEVŐK

PATH:
300 g sárgarépa
2 tojás
100 g méz
200 ml fehér joghurt
100 ml kókuszolaj
200 g zabpehely
180 g sima tönkölybúzaliszt
1 csomag sütőpor
1 teáskanál őrölt fahéj
Csipetnyi só
POLEVA:
2 evőkanál kókuszolaj
50 ml víz

EXPERT TÁJÉKOZTATÁSOK

A jó minőségű csokoládé értékes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek hatékonyan harcolnak a szervezetben lévő szabad gyökök ellen. Forralással és tejjel való hígítással azonban ez a képesség elvész.