Szalonnás-sajtos muffinok

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra.
  2. Az apróra vágott gombát egy serpenyőben kb. 5-6 perc alatt puhára pároljuk, majd félretesszük.
  3. Ugyanebben a serpenyőben főzzük a spenótot vízzel együtt körülbelül 3 percig, amíg megpuhul.
  4. Csöpögtesse le a felesleges vizet a spenótról.
  5. Egy tálban vagy turmixgépben készítse el az omlettet a csomagoláson található utasítás szerint.
  6. Fűszerezze a NutriFood Zöldségleves és a fűszerekkel. Ezután adjuk hozzá a főtt spenótot és a gombát. Töltse meg a muffinformát egyenletesen a keverékkel.
  7. Süssük a sütőben 20-25 percig. Sütés után hagyjuk kihűlni.

ÖSSZETEVŐK

  • 200 g gomba
  • 200 g spenótlevél
  • 1 dl víz
  • 2 tasak NutriFood Tojás
  • sajtos omlett
  • és szalonnával ízesített
  • NutriFood Zöldségleves
  • őrölt fekete bors

EXPERT TÁJÉKOZTATÁSOK

Tudtad, hogy a gombák olyan antiallergiás anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek a bőr- és hörgőallergián?